Menu Sluiten

Carwrap

Ingepakt staat netjes!

Wat is carwrap?

Carwrapping is met behulp van speciale folies uw wagen volledig inpakken zodat er een nieuwe look ontstaat. Dit kan gedaan worden in een full-color printfolie (vooral geschikt voor bedrijven) of in een kleuren folie ( meestal gekozen door particulieren). Door het inpakken van uw wagen creëert u een volledig nieuwe look voor uw wagen. Bovendien beschermd een carwrap uw huidige lak tegen krassen en steenslag. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verschillende kleuren en mogelijkheden om uw wagen te wrappen. Hiervoor werken wij vooral met kwalitatieve wrappingfolies van 3M. Doordat deze folies uiterst geschikt zijn om de vormen van uw wagen aan te nemen, kunnen wij hiermee altijd een prachtig resultaat garanderen.

Waarom carwrap?

Met het wrappen van uw wagen kunt u op een snelle en goedkope manier de look van uw wagen volledig veranderen naar uw wensen. Heeft u graag een andere kleur, of een speciaal effect zoals een zwart dak of accenten van carbon? Met carwrap kunnen wij uw droomwagen in een mum van tijd realiseren! Bovendien bescherm een carwrap uw originele lak tegen krassen en steenslag.

Onderhoud van een carwrap.

Hoewel wij adviseren uw wagen met de hand te wassen, kunt u ook gewoon gebruik maken van de carwash of uw wagen afspuiten. Indien u gebruik maakt van de carwash adviseren wij wel een programma te kiezen zonder waxlaag.

Voor bedrijven

Laat uw bedrijf dag en nacht opvallen door uw wagenpark te voorzien van een op maat gemaakte carwrap. Ons team werkt samen met u een uniek ontwerp uit voor uw bedrijf. Pas als u 100% tevreden bent gaan wij aan de slag met uw carwrap. 

Voordelen:

  • Opvallende reclame
  • Fiscaal aftrekbaar
  • Bescherm uw lak

Voor Particulieren

Wilt u graag een andere kleur voor uw wagen? Of bent u op zoek naar iets speciaals? Met een carwrap kunt u werkelijk alle kanten uit. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en werken een ontwerp op maat uit voor uw wensen.

Voordelen:

  • Verander de kleur van uw wagen
  • Maak uw wagen uniek
  • Bescherm uw lak

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw carwrap?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw carwrap? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw wagen en stellen graag een GRATIS offerte op.

GENIET NU TIJDELIJK VAN 10% EXTRA KORTING!

Voor onze carwraps werken wij met kwalitatieve folies van 3M.

Recente projecten

Audi RS3

Voor deze klant hebben wij een zwart Audi RS3 voorzien van een carwrap in 2 kleuren. De volledige wagen is voorzien van een carwrap van 3M-folie. De klant had zelf een voorbeeld van de carwrap die hij graag had. Samen met de klant hebben wij deze omgezet naar een ontwerp op maat. 

Belettering werkbus Ruben Cox