Menu Sluiten

Autobelettering

Subtiel of opvallend? Aan u de keuze!

Wat is autobelettering?

Met een autobelettering kunt u uw wagen voorzien van opvallende reclame of een subtiele boodschap. Door het gebruik van snijfolies kunnen wij teksten, logo’s, vormen en afbeeldingen overzetten op uw wagen. Dit kan gaan van een leuke achterraamsticker of opvallende reclame voor uw bedrijf. Wij werken samen met u een passend ontwerp uit voor uw belettering en bieden u een bijhorende offerte aan voor uw belettering. Pas als u 100% tevreden bent gaan wij aan de slag met het beletteren van uw wagen. 

 

Wij bieden hierin een zeer uitgebreid assortiment voor bedrijven en particulieren. Een autosticker kan u laten maken vanaf 1 stuk, in elke gewenste kleur of vorm. Bovendien bieden wij zeer schepre prijzen voor belettering en snijstickers! 

Onderhoud van een autobelettering.

Hoewel wij adviseren uw wagen met de hand te wassen, kunt u ook gewoon gebruik maken van de carwash of uw wagen afspuiten. Indien u gebruik maakt van de carwash adviseren wij wel een programma te kiezen zonder waxlaag.

Voor bedrijven

Laat uw bedrijf dag en nacht opvallen door een professionele belettering op uw bedrijfsvoertuigen. 

Voordelen:

  • Opvallende reclame
  • Fiscaal aftrekbaar
  • Voor elk budget

Voor Particulieren

Wilt u graag een andere kleur voor uw wagen? Of bent u op zoek naar iets speciaals? Met een carwrap kunt u werkelijk alle kanten uit. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en werken een ontwerp op maat uit voor uw wensen.

Voordelen:

  • Leuke accenten op uw wagen
  • Maak uw wagen persoonlijker
  • Voor elk budget

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw belettering?

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor een belettering op maat van uw wensen! Of u nu op zoek bent naar een professionele belettering of gewoon een leuke sticker voor de achterruit, wij bieden steeds een geschikte belettering op maat van uw budget!

Recente projecten